Gestroomlijnd & elegant, de All-New Mazda3 Sedan

Ontdek 'm nu bij Govaerts Sint-Truiden!

Mazda3 Sedan

GE­SO­FIS­TI­CEER­DE KWA­LI­TEIT, ZO­WEL VAN­BIN­NEN ALS VAN­BUI­TEN

De elegantie en verfijning van de All-New Mazda3 Sedan laten u zeker niet onberoerd. We hebben een gestroomlijnd koetswerk ontwikkeld met het Kodo-Design en geavanceerde Skyactiv Technologieën.

Mazda3 Sedan

Mazda's i-Activesense veiligheidstechnologieën zorgen voor een volledige bescherming achter het stuur. In de All-New Mazda3 Sedan rijd je zonder stress, ook als het druk is.

Als je informatie nodig hebt, vind je die exact terug waar je ze wil hebben. De verbetering is het MZD Connect systeem met breedbeeldscherm van 8,8" in de middenconsole. Blijf verbonden met je leefwereld zonder iets van rijgenot te missen. Mazda Connect maakt het rijden nog leuker. 

Mazda3 Sedan

De Skyactiv-G 2.0 liter motoren hebben meer vermogen, hogere prestaties en uitstekende efficiëntie. Ze zijn beschikbaar met cilinderuitschakeling en milde hybride. De Skyactiv-D 1.8 motor zorgt voor een mindere uitstoot van uitlaatgassen en een soepeler reactievermogen. 

Geniet van een intensere Jinba Ittai-band dankzij het nieuwe koetswerk dat nog steviger is en zorgt voor een efficiëntere energietransmissie.

Mazda3 Sedan

Benieuwd? Boek nu je testrit bij Govaerts Sint-Truiden https://www.govaerts-group.be/inschrijving

Tot snel!