De allereerste compacte SUV.

All New Mazda CX-30

Mazda CX-30

De nieuwe Mazda CX-30 staat altijd paraat. Terwijl je leven evolueert, evolueert deze compacte SUV vlot mee. Ontworpen in de elegante Kodo - Soul of Motion designstijl voor ultiem comfort en de geavanceerde Skyactiv Technologie voor feelgood prestaties. Met zoveel ruimte kan je gewoon je bagage in de koffer gooien, instappen en op avontuur trekken!

RIJ NOOIT ONOPGEMERKT VOORBIJ

Naast de nieuwste evolutie van het Kodo-Design en het kenmerkend Japans vakmanschap, maakt de nieuwe Mazda CX-30 ook gebruik van Mazda's nieuwste platformarchitectuur van de volgende generatie. Ruim en supercomfortabel vanbinnen en compact en elegant vanbuiten. De vloeiende, fascinerende vormgeving van deze nieuwe SUV maakt elke dag praktisch en tegelijkertijd bijzonder.

ULTIEM RIJPLEZIER

De allernieuwste SKyactiv-Vehicle Architecture en de op de mensgerichte technologie├źn zorgen voor dat Jinba-Ittai-gevoel van perfecte harmonie tussen bestuurder en auto. De nieuwe Mazda CX-30 reageert perfect op al je bevelen, van de kleinste draai aan het stuurwiel tot de geringste druk op het gaspedaal. De Skyactiv-motoren leveren schitterende prestaties, uitstekende brandstofzuinigheid en lage emissies.  Verkrijgbaar met Mazda M-Hybrid technologie en SKYACTIV-X motor!

Uitgeroepen tot VEILIGSTE SUV in zijn segment!