Uw all-in Mazda

Deze zomer all-in op reis met onze compleet uitgeruste modellen

kv_all-in_be

De zomer zal er dit jaar iets anders uitzien dan gewoonlijk. Om u toch zoveel mogelijk comfort en flexibiliteit te garanderen naar een reisbestemming iets dichter bij huis, stelt Mazda u zijn all-in modellen voor. Een standaard zeer volledig uitgerust gamma, nu met enkele reisvriendelijke upgrades!

Welke Mazda u ook kiest, deze zomer reist u in eerste klasse. Van de Mazda CX-30 met 5 comfortabele stoelen en hypermodern infotainment systeem aan boord tot de sportieve Mazda MX-5 met Bose audio, elke wagen is all-in uitgerust. Wie all-in reist, kan natuurlijk ook genieten van mooie financiële voordelen. Wat dacht u van een all-in korting tot €2.1501? Bovendien geniet u als vroege vogel van een extra gratis upgrade op het model van uw keuze2.

Een cabine vol enthousiaste reizigers? Dat staat vaak gelijk aan een goed gevulde laadruimte. Wie het echt bont maakt, krijgt zelfs de ruime koffer van de Mazda CX-30 gevuld. Toch liefst een extra koffer meenemen, om al die leuke souvenirs weer veilig thuis te krijgen? Wij upgraden uw reis met gratis dakdragers en een Thule Touring 200 dakkoffer ter waarde van €6603. Check dus gerust nog een aantal stuks extra bagage in zonder in te boeten aan comfort aan boord!

U vertrekt liever op reis met onze sportiefste volbloed, de Mazda MX-5? Dat verdient een luxe-upgrade, in de vorm van gratis aluminium pedalen en LED-instapverlichting ter waarde van €4953. Voor u vertrekt, pikt u ook nog snel een extra overnamepremie van €1.000 mee. Uw totaal voordeel loopt zo bij bepaalde modellen op tot €3.6544. Dat is pas all-in reizen!

Wij hebben uw ideale reisgezel zeker in ons aanbod. Maak hier klik uw afspraak met de all-in Mazda van uw keuze.


1All-in korting afhankelijk van het door u gekozen model. Meer info en voorwaarden in de showroom. 2Gratis upgrade afhankelijk van het door u gekozen model. Meer info en voorwaarden in de showroom. 3De waarde van het gratis accessoire kan verschillen voor het door u gekozen model. Meer info en voorwaarden in de showroom. 4Het totaal voordeel is een samenstelling van de all-in korting, de overnamepremie en de gratis upgrade. Dit totaal voordeel hangt af van het door u gekozen model. Aanbieding geldig voor particulieren vanaf 19/06/2020 tot en met 31/07/2020 op deelnemende modellen. Kom langs in de showroom voor alle deelnemende modellen, meer info en voorwaarden. 

VERBRUIK 5,1 – 7,0 (l/100km) WLTP – CO2 133 – 160 (g/km) WLTP Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig. Geef voorrang aan veiligheid. Milieuwetgeving (K.B. 19.03.04).

Afgebeeld model: Mazda CX-30 i-Activ AWD in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal. Afbeelding gemaakt op privéterrein. Vanaf 1/9/2018 worden het verbruik en de CO2 uitstoot berekend conform de WLTP-test (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). Tijdens een overgangsperiode (tot eind 2021), moeten de constructeurs nog een theoretische NEDC-waarde (“gecorreleerde NEDC” genoemd en berekend uit de WLTP-waarde) melden om de vergelijking mogelijk te maken met voertuigen gehomologeerd vóór september 2018. Tot het einde van de overgangsperiode kan de overheid de gecorreleerde NEDC-waarden aannemen voor belastingdoeleinden. Maar de overheid kan echter reeds vóór afloop van deze overgangsperiode de WLTP-waarde hanteren voor belastingdoeleinden hetgeen tot een verhoging kan leiden van de belastingen rond de aankoop en het gebruik van het voertuig. De WLTP-waarde is geen 100% correcte weergave van het werkelijk verbruik en/of CO2-uitstoot. De verkopende concessiehouder en Mazda zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van bovenvermelde evoluties en wijzigingen. Indien u graag meer informatie wenst met betrekking tot deze waarden, gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder. Meer info over verbruik en CO2 op https://nl.mazda.be/wltp/vebru....